De filosofie van
dijafit

De filosofie van DijaFit is dat iedereen met plezier kan sporten en daar zijn of haar voldoening uit kan halen. Sporten is ook niet voor niets een vorm van recreatie!

DijaFit heeft iedere maand een thema om zo een afwisselend programma te kunnen bieden. Deze thema’s kunnen variëren van HIIT, BBB, Musclepower, Bootcamp etc. Bij DijaFit sport je verantwoordt. Door middel van de juiste bergeleiding weet je zeker dat je de oefeningen goed en verantwoordt uitvoert

trainen bij dijafit

DijaFit is een jonge onderneming waarbij de focus ligt op de persoon in een kleine, veilige en energieke setting.

Omdat ieder mens anders is en andere behoeften heeft, focust DijaFit op de persoon en kijkt naar wat jij nodig hebt om gezamenlijk jouw persoonlijke doelen te behalen.

Na jaren les te hebben gegeven ben ik er achter gekomen dat mensen behoefte hebben aan meer uitdaging. Maar doordat de lesgroepen vaak te vol zijn krijgen ze geen persoonlijke aandacht en loop je als beginner meer risico om blessures op te lopen. Waardoor ook de motivatie geheel of gedeeltelijk zal verdwijnen.

Sporten in een kleinere groep levert meer resultaat omdat er meer persoonlijke aandacht zal zijn voor een ieder.

Daarom introduceer ik DijaFit met groepen van maximaal 8 leden of groepen van maximaal 16 leden. Ook kan je kiezen uit een abonnement voor drie of twee keer in de week.

Welke abonnement past het beste bij jou? Dat ligt eraan wat je wil bereiken.

Het optimale aantal trainingen hangt af van je trainingsdoel. Je conditie kan je op peil houden door 1 keer per week te trainen. Je conditie kun je verbeteren door minimaal 2 keer per week te trainen. Voor spierkracht en spiermassa heb je minimaal 2 trainingen per week nodig om op hetzelfde niveau te blijven.

Duidelijke vooruitgang boek je pas als je 3 keer per week traint. Ongeacht het trainingsdoel (meer kracht, meer spiermassa of een beter uithoudingsvermogen), is het meest optimale scenario drie keer per week trainen.

Als je sterker wilt worden, adviseer ik om minimaal twee dagen per week te trainen.

Ook trainen bij DijaFit

Ook trainen bij DijaFit

LADIES ONLY GYM